Unieke website over kunstaas

Op Kunstaasregister.nl vind je behalve productinformatie ook foto's, reviews, vangststatistieken, verkooppunten en een geweldige kunstaasvergelijker.

De unieke kracht van deze website is de actuele koppeling met vangstgegevens. Natuurlijk kun je uitgebreid kunstaas zoeken naar kunstaas per merk, type of naam. Maar dankzij de vangstgegevens kan je op deze site ook kunstaas vergelijken op basis van "in het verleden behaalde resultaten".

Op de detailpagina van kunstaas vind je productinformatie zoals lengte, gewicht en diepgang. Maar ook reviews, foto’s en vangststatistieken van o.a. de kleuren en watertypes. En de hengelsportzaken die het kunstaas verkopen.

De kunstaasgegevens worden onderhouden door de websiteredactie, bezoekers, winkeliers en fabrikanten. Er is een speciale versie van Kunstaasregister.nl voor op je mobiel, je kunt kunstaasnieuws volgen via ons Twitter kanaal en je abonneren op de nieuwsbrief via e-mail.

1. "Waar komen de foto's en statistieken op deze site vandaan?"

De vangstgegevens (zoals statistieken) en de visfoto's op deze website zijn afkomstig uit het logboek SVR. Ook in SVR kun je gebruik maken van actuele kunstaas-statistieken en allerlei andere handige overzichten.

2. "Hoe worden de zoekresultaten in scherm "Beste kunstaas" bepaald?"

We hebben een unieke methode ontwikkeld waarmee kunstaas wordt vergeleken. Op basis van de zoekcriteria (vissoort, periode) kijkt ons systeem hoeveel vangsten elk kunstaas heeft opgeleverd, hoe groot die vissen waren, en hoeveel vissers en visuren daarvoor nodig waren. Elk kunstaas krijgt een totaalscore.