Beste vangers van maart 2011 Saturday, April 2, 2011

De Kunstaasregister top-5 kunstaas voor snoek, snoekbaars en baars in maart 2011.

Het is alweer april en het roofvisseizoen 2010/2011 is nu toch écht voorbij. Dat wordt dus even twee maanden andere vissen belagen en/of hengels poetsen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ja, in maart mocht nog op snoek worden gevist. Wil je weten hoe het ook alweer zit met de gesloten tijd in maart, lees dan dit artikel op Vangstenregistratie.nl.

Wel is aan onze vangstgegevens duidelijk te zien dat er rond deze tijd véél minder mensen met kunstaas vissen dan in bijvoorbeeld de zomer en herfst het geval is. In de top-5 kunstaas voor snoek, snoekbaars en baars is daarom ditmaal ook plek voor kunstaas dat anders niet vaak in de top-5 voorbij komt. Dat vinden we helemaal niet erg, want ook bijvoorbeeld de Sybe Boy, Snax Legend en Kicking Tournament Shad verdienen zeker je aandacht!

 

Vanuit de kajak: een snoekbaar van 63 cm op de 4Play Swim & Jerk

Wil je zelf op zoek naar het beste kunstaas voor je visdag? Je vindt het met onze beste kunstaas zoeker!

We publiceren dit overzicht met "beste vangers" gedurende het roofvisseizoen elke maand. Via onze maandelijkse email nieuwsbrief blijf je automatisch op de hoogte van al onze publicaties en ander kunstaasnieuws.

Dit artikel is gebaseerd op vangstgegevens van het logboek SVR waaraan deze website gekoppeld is.